Červené šaty Tokyo z Nanospace.cz – Recenze

Pokud jste někdy měli na sobě kvalitní oblečení ze slow fashion, pak jste jistě pocítili rozdíl, který tyto produkty přináší. Kromě toho, že jsou vyrobeny s citem a láskou k přírodě, tak i k člověku. Kvalitní příjemné a prodyšné materiály zajistí maximální pohodlí a elegantní vzhled. Přesně to přináší i tyto červené šaty z nanomateriálu.

Obsah článku

Informace k šatům Tokyo

Design šatů pochází z dílny české návrhářky Lady Vyvialové. Šaty jsou již na první pohled velice elegantní a díky svému střihu zároveň dokáží podtrhnout ženskost a krásu. Materiál šatů je antibakteriální a dokáže chránit před nebezpečným UV zářením. Díky tomu jsou šaty vhodné i pro alergiky na slunce. Chlubit se mohou také skvělými termoregulačními vlastnostmi, odváděním vlhkosti, eliminací zápachu a Easy care úpravou, která zajišťuje odstranění skvrn i při praní na nízké teploty.

Veškeré produkty z nanoSPACE jsou navrženy a ušity tak, abyste je mohli používat i několik let. To se zajistí kvalitními materiály, provedením a nadčasovým designem. Díky koupi produktu z nanomateriálu zároveň přispějete k zamezení plýtvání a ekologicky a eticky nevhodné fast fashion, která je bohužel zatím pořád hojně využívaná.

Recenze šatů

Jak mi šaty dorazily

Šaty mi byly doručeny ve velmi krátké době a opravdu krásně zabalené. V obalové krabici byla umístěna jedna menší, ve které byly šaty. Kolem krabice se šaty byla ještě modrá páska se zlatým logem nanoSPACE. Samotné šaty byly ještě vložené do papírového “sáčku”, který chránil šaty před poškozením a také celému balíčku dodal šmrnc.

Samotné zhodnocení šatů

Už při tom, když jsem viděla elegantní balení šatů, mi bylo jasné, že stejně tak elegantní budou i samotné šaty. A nespletla jsem se. Kromě krásného designového vzhledu však musím ocenit i příjemný lesklý materiál, který je obohacen o nanočástice stříbra. Právě díky tomu je schopen odvádět pot, vlhkost a eliminovat zápach.

Poprvé jsem šaty využila na svatbě, která se konala začátkem září. V tu dobu bylo ještě letní počasí, a tak jsem byla zvědavá, jak si šaty povedou. K mému malému překvapení opravdu dodržely to, co je od nich slíbeno. Držely tělo v normální teplotě a nebylo mi pod nimi horko. Stejně tak jsem se nepotila, jako by to s největší pravděpodobností bylo u šatů z klasického materiálu. Bez problému vydržely také větší zátěž při tanci a zábavě.

Když jsem šaty fotila (to už bylo později v září), nebylo úplně hezké počasí. Na sluníčku sice bylo teplo, ale jakmile zalezlo, začalo foukat a bylo chladno. Šaty Tokyo mě však dokázaly podržet i v této situaci. Musím upřímně říct, že se šaty dají bez problémů nosit v létě i v zimě. V zimě stačí pouze přehodit přes sebe kabát či sako a můžete vyrazit 🙂

Tabulka porovnání kladů a záporů

+ vzhled šatů– jedinou nevýhodou může být pro někoho cena
+ příjemný materiál
+ v létě chladí, v zimě hřejí
+ šaty krásně obepínají tělo a zároveň jsou pohodlné
+ můžete je využít při několika příležitostech → mají mnoho využití
+ Easy care úprava → praní na nízké teploty, šetření vody a energie
+ UV filtr
+ slow fashion výroba a udržitelnost

K té ceně bych ráda dodala, že se jedná pouze o počáteční vklad. Je třeba brát v úvahu kvalitu šatů a také ten fakt, že Vám šaty vydrží několik let. Ve výsledku cena vyjde lépe než kdybyste si každý rok kupovaly dvoje šaty ze slow fashion, které takovou výdrž a kvalitu nemají.

Závěrečné hodnocení

Šaty mě velmi nadchly, a to vším, co nabízí. Materiál je krásný, prodyšný, člověk se v něm nepotí a zároveň dokáže chránit od škodlivého UV záření. Dalším důležitým kladem je slow fashion výroba, udržitelnost a praní na nízké teploty. V neposlední řadě je to skvělý střih a mnoho možností pro využití šatů. Za mě mohu šaty doporučit všema deseti, a to hlavně všem slečnám a dámám, které mají rády komfort a zároveň chtějí vypadat elegantně a krásně 🙂

O firmě nanoSPACE

Tato česká rodinná firma působí na trhu od roku 2012, kdy začali jako první na světě vyrábět protiroztočové povlaky, přikrývky a polštáře s nanovlákennou membránou. Od téhož roku se věnují vývoji a prodeji produktů s nanovlákennou membránou, které jsou vhodné pro alergiky a astmatiky. Mimo těchto produktů nabízí také například doplňky stravy s unikátní rozpustností aktivních látek nebo ekologická prací vajíčka, která snižují odpadovou stopu. Mimo jiné je tato firma zakládajícím členem Asociace nanotechnologického průmyslu ČR a součástí edukačního projektu Česko je nano.

Co všechno na e-shopu nanospace.cz seženete?

Jak bylo výše uvedeno, firma nanoSPACE se zabývá vývojem a prodejem produktů s nanovlákennou membránou a ekologických produktů. Na jejich e-shopu naleznete věci do domácnosti, kosmetiku, doplňky stravy, oblečení a doplňky na sport, oblečení a módu, kde naleznete vše od triček, šatů a roláků až po spodní prádlo a produkty na hygienu a ochranu, jako jsou roušky, respirátory, dezinfekce a podobně. V neposlední řadě jsou to produkty pro alergiky, kam se řadí lůžkoviny, kapky a spreje nebo prací prostředky. Množství produktů je velké a na své si přijde opravdu každý.


Přečtěte si také

Od Veronika Hudcová

Studentka marketingu, copywriterka a milovnice kávy, dobrého jídla a zábavy. Ve svém volném čase ráda sportuje, maluje obrazy a čte. Jejím životním snem je procestovat svět.