Antibakteriální pánské boxerky CityZen – Recenze

Boxerky, které jsou velmi pohodlné, rychle schnou, mají antibakteriální úpravu a nepropustí ven ani tu poslední kapku? To zní jako sen každého chlapa, že? Antibakteriální pánské boxerky CityZen v petrolejové barvě jsem měl možnost otestovat a zde přináším svou upřímnou recenzi!

Zdroj pravého obrázku: https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cityzenwear.cz/user/shop/big/763-3_panske-boxerky-cityzen–petrolejove-3.jpg?6267edbb

Obsah článku

Základní informace

V rámci spolupráce s firmou CityZen jsem měl možnost otestovat několik věcí z jejich e-shopu cityzenwear.cz, konkrétně pánské triko a dámské triko. Nyní přináším své zkušenosti s pánskými boxerkami.

Antibakteriální pánské boxerky CityZen petrolejové

Konkrétně jsem testoval Antibakteriální pánské boxerky CityZen petrolejové. Na vyzkoušení těchto boxerek jsem se opravdu těšil, protože to, co slibují na stránkách, zní opravdu zajímavě. Kromě toho, že se hodí pro jakoukoliv příležitost jsou také extrémně pohodlné, což je při dlouhých dnech v práci opravdu potřeba. Zároveň jsou prodyšné a nabízí antibakteriální úpravu, což je velmi velký benefit. To oceňuji asi nejvíce. Baví mě běh na dlouhé tratě a často jsem se setkával u běžných boxerek s vyrážkou po dlouhém běhu, kde jsem se opravdu zapotil a nemohl jsem následně nic dělat.. 

Klíčové informace

Boxerky CityZen se mohou pyšnit pružným materiálem z prémiové bavlny a elastanu, díky čemuž se budete cítit jako v nebi. Přední část je zdvojená, guma je trochu širší a nohavičky o něco delší. Navíc mají jen ploché švy a neobsahují žádné cedulky. Jejich antibakteriální úprava ničí bakterie, eliminuje zápach a rychle odpařuje tělesnou vlhkost. 

ParametrPánské antibakteriální boxerky CityZen
VýrobceCityZen
TypPánský
BarvaPetrolejová
MateriálPrémiová bavlna (95%) a elastan (5%)
ProvedeníŠirší guma (3 cm) a delší nohavičky
BenefityAntibakteriální úprava, pružný materiál, ploché švy, žádné cedulky
Nabízené velikostiM, L, XL, XXL, 3XL, 4XL 
Cena585 Kč

Pocity z nošení

Boxerky jsem zkoušel nosit jak při práci, tak při běhání a mohu říct, že jsou příjemné v obou situacích. Nikde nic neškrtí, neškrábe a boxerky jsou měkké a pohodlné, že jsem skoro nevěděl, že je mám na sobě. Velmi oceňuju delší nohavičku, díky které se mi boxerky při běhu nevyhrnovaly nahoru.

Klady a zápory

+ Příjemný materiál– Vyšší cena (je ale možnost koupit sadu boxerek za zvýhodněnou cenu)
+ Pohodlí– Při praní se musí dbát na určitá pravidla, aby si materiál zachoval všechny své vlastnosti
+ Žádné cedulky, které by škrábaly– Lehce nepřesné velikosti. (I když mám všechny ostatní trenýrky velikosti “L”, tak mi bylo správně doporučeno, ať si vezmu o číslo větší, tedy pozor na to!)
+ Delší nohavičky a širší guma v pase
+ Nepropouští vlhkost zevnitř
+ Jsou antibakteriální a odolné vůči zápachu
+ I přes jejich nepropustnost jsou prodyšné

Závěr recenze 

Antibakteriální boxerky CityZen můžu doporučit každému chlapovi, který má rád pohodlí a zároveň jistotu. Právě to vám totiž tyto boxerky nabízí. Využijete je při jakékoliv příležitosti a nikdy vás nezklamou. Díky tomu, že udržují vlhkost a tělesné tekutiny uvnitř, není na boxerkách vidět ani ta poslední kapka. Zároveň ale nejste v mokru, protože díky speciální antibakteriální úpravě materiálu se tekutiny zevnitř rychle odpařují a navíc zabraňují tvoření nepříjemného zápachu. Zdvojená přední část je samozřejmostí. Třešničkou na dortu už je jen pohodlí, které boxerky nabízí. Ocenit však musím i výrobu boxerek (a ostatního oblečení CityZen) v Česku a na Slovensku. Kromě zakoupení si skvělého produktu, který splní to, co slíbí, také podpoříte lokální a kvalitní výrobu. A to je vždycky super!

Vyzkoušené boxerky naleznete na této adrese: https://www.cityzenwear.cz/antibakterialni-panske-boxerky-cityzen-petrolejove/

Od Vašek Brynda

Od mala se věnuje sportu, především sjezdovému lyžování a karate. Potom se zamiloval do lezení, ale uvědomil si, že mu na bříšku něco během studia na vysoké škole narostlo, a tak začal ještě běhat. Mimo to se věnuje přes čtyři roky linkbuildingu na webových stránkách jako je Testado.cz, či třeba Modio.cz a další. Hlavním cílem je dodělat školu a stát se ředitelem vesmíru.