Recenze ústní vody v tabletách Georganics z e-shopu Organikk

Ústní vodu používá většina lidí každý den. I já mám svojí oblíbenou značku, ale ráda vyzkouším něco nového. Když jsem si mohla na e-shopu Organikk vybrat produkt k recenzi, ráda jsem sáhla po ústní vodě v tabletách.

Obsah článku

Výrobky Georganics

Výrobky značky Georganics jsou vyráběny z přírodních a organických ingrediencí podle vlastních receptur. Obaly jsou navrženy tak, aby se nevytvářel žádný odpad, který by se hromadil na skládkách. Používáním produktů Georganics pečujete o zdravý chrup i planetu.

Kromě ústní vody v tabletách, můžete zakoupit přírodní zubní pastu, nit, olej či mýdlo.

Testovaná ústní voda

Pro testování jsem si vybrala ústní vodu Georganics Mouthwash Tablets s příchutí máty, která je vyrobená pouze z přírodních ingrediencí. Neobsahuje žádný alkohol ani jiné škodlivé látky. 

Při prvním ochutnání vám nemusí ústní voda “chutnat” má totiž zcela jinou příchuť než běžné vody z drogerie. Po pár dnech užívání jsem si ale na “přírodní” příchuť zvykla.

Použití a dávkování

Do sklenice s malým množstvím vody (asi 20 ml) vhoďte jednu tabletu (rychle se rozpouští). Obsah sklenice vykloktejte a vyplivněte. Ústní voda se může používat dvakrát denně.

V jednom balení je 180 tablet, vydrží vám tak 3 měsíce, což je asi 7 x déle než klasická 500ml láhev ústní vody. Ročně tak ušetříte až 14 plastových lahví.

Plusy a mínusy

+ přírodní složení– z počátku neobvyklá příchuť
+ rychlé rozpouštění
+ svěží dech
+ praktické balení na cesty
+ ekologické balení
+ není testována na zvířatech
+ vhodná pro vegany

Zásilka a doručení

Balíček mi byl doručen hned den po objednání. Zboží bylo zabaleno v papírové krabici se slámovou výplní (nebyl použit žádný plast). Ústní voda je balena do skleněné nádoby s hliníkovým šroubovacím víčkem a kompostovatelné krabičky.

Moje hodnocení

Ústní voda funguje tak jak má, zanechává čistou a svěží ústní dutinu. Praktické balení se hodí nejen na cesty letadlem, kdy s sebou nechcete vozit plastové lahve s ústní vodou.

O e-shopu Organikk.cz

Rodinná firma Organikk se zabývá prodejem udržitelných produktů, které nezatěžují naši planetu. V jejich nabídce kromě produktů k péči o tělo naleznete také bambusové nádobí, znovupoužitelná brčka, pytlíky na pečivo, voskované ubrousky na svačiny či jiné pomůcky pro domácnost. Zkrátka na e-shopu Organikk.cz se bude líbit každému, komu alespoň trochu záleží na životním prostředí a na tom, jakou kosmetiku používá.


Přečtěte si také

Od Marie Krauzová

Miluji cestování, cvičení a přírodní produkty a potraviny. V práci se starám o chod firmy a e-shopu s dentální technikou a oblečením.