Recenze Snídaňového balíčku z Powerlogy.cz

Každý ví, že snídaně dělá základ dne. Díky ní nastartujeme své tělo i mysl a po dlouhé noční pauze bez jídla dodáme tělu i potřebnou energii na celý den. Snídaně by však měla splňovat všechny atributy kvality a mít vyvážené složení makroživin. S touto myšlenkou přišlo právě Powerlogy a výsledkem je tento skvělý snídaňový balíček, který jsem díky naší spolupráci měla možnost ochutnat a vyzkoušet.

Obsah článku

Co se nachází ve snídaňovém balíčku

Balíček se skládá ze 4 částí, které tvoří 2 balení Powerlogy Honey Granola 400 g, Powerlogy BIO Nougat Cream 330 g a Powerlogy BIO Cashew Cream 330 g. Jednoduše řečeno, ideální kombinace pro zdravou a chutnou snídani.

Powerlogy Honey Granola 400 g

Granola z přírodních surovin, která je navíc bezlepková a bezmléčná. Obsahuje BIO rýžové, pohankové a quinoové vločky 60 %, křupavé mandle, med, strouhaný kokos, kokosový olej, kokosové lupínky a lyofilizované jahody. Granola je bez palmového oleje, emulgátorů a konzervantů a naopak má skvěle vyvážené složení, které Vás nejen nadchne, ale také Vám dodá zdravou energii na celý den. Využijete ji kromě snídaně i na zdravé pečení, alternativu ke svačině nebo přípravu domácích müsli tyčinek.

Powerlogy BIO Nougat Cream 330 g

Lískooříškový krém, který je v BIO kvalitě, obsahuje lískové oříšky top kvality a pravou čokoládu. Překvapí Vás svým složením, které se skládá pouze z BIO lískových ořechů (60 %), BIO třtinového cukru, BIO kakaového prášku a BIO kakaové hmoty. Co však krém neobsahuje, je palmový olej, emulgátory a konzervanty. Využití najde ve smoothies, při pečení, výrobě snacků, na chuť (s ovocem), do kaše nebo k přímé konzumaci. 

Powerlogy BIO Cashew Cream 330 g

Kešu krém s přídavkem kokosu a absencí palmového oleje, emulgátorů a konzervantů. Pyšnit se může 100% BIO kvalitou a složením, které obsahuje BIO kešu ořechy (60 %), BIO strouhaný kokos (40 %) a BIO vanilku. Využívat jej můžete jako klasické máslo, do kaše, zakomponovat do shaků, pudinků, domácího pečení, domácích low carb snacků nebo jen tak na lžíci, když na něj zrovna dostanete chuť.

Jak mi produkty dorazily

Snídaňový balíček mi byl doručen v papírové krabici, která byla vyplněna papírem. Jednotlivé produkty byly ještě zabaleny do wrapového výplňového papíru, který bránil poškození produktů při přepravě. V balíčku byl zároveň umístěný i letáček o nové křupavé mandlové granole s karamelem.

Recenze snídaňového balíčku

Honey Granola

Jsem milovníkem snídaní, ale bohužel většinou ráno nemám čas si je připravovat, jelikož si ráda pospím. Z toho důvodu jsem si ale zamilovala Honey Granolu, kterou si vždy večer předtím připravím do skleničky s jogurtem a ovocem nebo oříškovým máslem. Díky tomu mám ráno plnohodnotnou a zdravou snídani, která mi dodá energii v práci a ve škole. Co však na granole zbožňuju nejvíc je kokos a ta vůně, která mě potěší vždy, kdy balíček otevřu. Mimo to jsem opravdu nadšená z chuti granoly, která je výborná a hlavně dostatečně sladká, takže nemusím jogurt ničím sladit. Skvělé jsou v granole také kousky mandlí a sušené jahody, které granole dodávají šmrnc.

Nougat Cream

Pokud jste stejně jako já milovníky nutelly, pak musíte ochutnat tento nugátový krém. Oproti klasické nutelle se samozřejmě jedná o kvalitnější a hlavně zdravější variantu, díky čemuž jsem z krému opravdu nadšená. Jeho složení je skvělé a chuť je výborná. Při konzumaci nugátového krému ucítíte chuť kvalitní čokolády, malé kousky oříšků a hlavně slast na jazyku. Krém má mnoho využití, nicméně já si ho ráda dávám samotný na lžičku nebo na palačinky. Skvělý je ale i při pečení nebo do smoothie.

Cashew Cream

Abych se přiznala, nikdy předtím jsem ořechové máslo neochutnala. Asi to bylo i proto, že se mi žádné na první pohled nezamlouvalo, co se složení týče. O to víc jsem ale ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet právě toto máslo od Powerlogy. Jeho složení je skvělé, je BIO a neobsahuje žádné konzervanty a v neposlední řadě prostě skvěle chutná. Jak jsem již zmínila, mám ráda kokos snad ve všem, kam se dá nacpat, a proto ho oceňuji i v kešu másle. Zaprvé se mi tam velmi hodí a zadruhé dodává máslu jemnou sladkost, která velice dobře vynahradí absenci jakéhokoliv cukru. Výhodou je určitě také fakt, že má pestrou paletu využití a je zdrojem zdravých tuků.

Závěrečné hodnocení

Co na snídaňovém balíčku miluju je kompatibilita, kterou mezi sebou jednotlivé produkty mají. Dále je to určitě BIO kvalita, vyvážené a zdravé složení a výborná chuť. Od doby co balíček mám jsem nadšená z každé snídaně a když mě honí mlsná, vezmu si jednoduše lžičku nugátového krému, díky kterému si pochutnám, ale zároveň nemusím mít výčitky z konzumace sladkého. Kešu máslo naopak ozvláštnilo mé kaše a smoothie, takže to nikdy není nuda. Cena za snídaňový balíček je přijatelná, jelikož produkty vydrží dlouho. Určitě bych tento snídaňový balíček doporučila všem, protože pokud milujete snídaně jako já, určitě nebudete zklamaní! Jakmile produkty spotřebuju, rozhodně si objednám další 🙂

Tabulka kladů a záporů

+ výborná chuť– žádné zápory jsem nenašla
+ kompatibilita mezi produkty
+ více možností využití produktů
+ BIO kvalita
+ zdravé a vyvážené složení
+ ozvláštnění snídaní
+ cena
+ kokos!

O e-shopu Powerlogy.cz

Za Powerlogy stojí zakladatel Dušan Plichta, který se věnuje rozvoji lidského potenciálu skrze životosprávu těla a mysli. Cílem celého konceptu je v první řadě zlepšit uvědomělost lidí při výběru kvality jídla. Powerlogy.cz proto na trh přináší specifické a originální produkty, které dobře chutnají, ale hlavně obsahují funkční energii, která zdravě zasytí a můžete se na ni spolehnout. Kromě toho jejich produkty neobsahují lepek, laktózu ani sóju, a tak si je může dopřát každý.


Přečtěte si také

Od Veronika Hudcová

Studentka marketingu, copywriterka a milovnice kávy, dobrého jídla a zábavy. Ve svém volném čase ráda sportuje, maluje obrazy a čte. Jejím životním snem je procestovat svět.