Recenze: Angry Beards beard doping + roller

Je mi 27 a vousy mi rostou sem tam. Na základě spolupráce s Angry Beards jsem se rozhodl otestovat produkt, který by to měl během pár měsíců změnit. Nečekám, že budu mít “bírda” za měsíc, možná ani za půl roku. Chtěl bych mít ale to moje chmýří všude, kde má být.

Balení

Objednal jsem si sadu pro růst vousů, ve které je luxusní plechová krabice obsahující 100 ml lahvičku beard dopingu, roller v magnetické krabičce a tool cleaner. Celé balení je moc hezky zpracované, lahvičky netečou a dávkování z nich je precizní. Roller není žádné chrastítko. Musím říct, že na první dobrou jsem měl z balíčku dobrý pocit – ještě, než jsem ho vůbec použil.

Beard roller a jeho použití

Beard Roller se používá jednou za 3-4 den (večer) a slouží k tomu, aby se za pomoci 540 ostrých titanových jehel prokrvila pokožka, lépe se vstřebával Doping a kůže lépe regenerovala.

Použití je easy. Roller se musí opláchnout, Tool cleanerem očistit a počkat minutu, než se odpaří látky z čističe. Po minutě se můžete pustit do rolování. Rolovat by se mělo křížem – tedy 10x vodorovně a pak přes to 10x horizontálně.

Když rolujete, neměl by se dalších 6 hodin používat Doping, ani nic jiného. Pokožka si musí odpočinout.

Beard doping na každý den

Beard doping – tedy to nejdůležitější – má super jemnou krémovou konzistenci a úžasně voní. Měl by se používat ráno a večer, po sprše nebo důkladném omytí obličeje. Podle návodu se má dát 2-6 pumpnutí přípravku, já dávám ty dvě – vždy by to mělo jít jen na místa, kde chcete růst podpořit, aplikuji tedy výhradně na tváře. Bírda na čele nebo dole na krku nepotřebuji. 🙂

Podle návodu je kouzlo v pravidelnosti, nikoli množství. Pokud budete chtít používat krém 3-4 denně, snižte dávku. Stejně tak pozor na holení – nikdy byste se neměli holit úplně dohola, abyste nepokosili mladé vousy.

Info: jedno pumpnutí dá 0,1 ml, u větší lahvičky máte tedy zásobu na 1 000 pumpnutí – tedy na cca 80-120 dní používání.

Jak doping funguje?

Beard doping podporuje folikuly, kořínky vousů. Pokud už nějaké zárodky v hloubi pokožky jsou, s používáním krému vousy vyraší. V lahvičce najdete vše, co podporuje růst vousů:

  • přírodní oleje (mandlový, konopný, z pšeničných klíčků)
  • minerály, vitamín A, glycerin
  • diaminopyrimidin oxid pro silnější a zdravější vousy
  • vanillyl butyl ether pro zlepšení mikrocirkulace kůže a lepší vyživení folikul

Hodnocení

Nechci dělat ukvapené závěry, Doping používám teprve necelý měsíc. Už teď ale vidím, že mi vousy rostou rychleji a jsou silnější. Musím jen vydržet pár dalších měsíců, aby se ty malé hnědé mršky objevily i na zbytku obličeje. Až mi zešednou a vypadají vlasy, už budu mít pořádný plnovous. 😉

Nejvíce oceňuji vůni Dopingu, pak i kvalitu zpracování celého balení. Cenu si to úplně v pohodě obhájí.


Přečtěte si také

Od Petr Krauz

Amatérský sportovec se skromnými výsledky, milovník zdravé výživy a kroket s tatarkou. Mimo jiné také SEO konzultant na volné noze, majitel webu Krauzovinacestách.cz a zakladatel projektu Marketingová-Plzeň.cz // Instagram | LinkedIn | Facebook