Proteinové polévky Ketomix

Většina z nás přemýšlí o redukci své tělesné hmotnosti. Způsobů, jak toho dosáhnout je mnoho, ale k dosažení úspěchu si musíme zvolit vhodný dietní program a pravidla diety pak dodržovat. Některé diety jsou náročné na čas, protože je potřeba věnovat se nákupu potravin a přípravě doporučených pokrmů. Když si pro hubnutí zvolíme ketodietu, máme úspěch zaručený, navíc nám příprava jídel zabere jen minimum času. Jedním z nejoblíbenějších jídel ketodiety jsou proteinové polévky.

Výborná ketomix polévka překvapí výraznou sýrovou chutí, vhodná jako rychlá svačina, oběd i večeře.

Polévka s příchutí rajčat a vyváženou kombinací proteinů, vitamínů a minerálních látek.

Polévka z řady Ketomix pokrmů má chuť silného kuřecího vývaru a tělu dodá všechny potřebné živiny.

Radikální snížení příjmu sacharidů

Principem ketodiety je radikální snížení příjmu sacharidů, doporučený denní příjem je 50 g. V organismu pak nastane takzvaná ketóza, což je stav, při kterém naše tělo reaguje na pokles příjmu sacharidů a energii pro svoje fungování čerpá z uložených tuků. A my začínáme hubnout. Velkou výhodou ketodiety je to, že její efekt je rychlý a spalování tuků začne během několika dnů.

TIP: Co je to keto dieta + zásady ketodiety

Vyvážená strava

Další výhodou je to, že příprava ketomix jídel nám nezabere žádný čas, většinou ani 5 minut. Některé pokrmy jako například proteinové pečivo, sušenky nebo chipsy můžeme konzumovat hned a těstoviny, kaše a polévky jsou hotové během chvíle. Jídla ketodiety jsou připravená tak, aby naše tělo přijímalo všechny potřebné živiny ve správném množství. Pokrmy obsahují vyvážený poměr proteinů, vlákniny, vitamínů i minerálních látek. V nabídce jsou také produkty vhodné pro vegetariány, vegany i celiaky.

Hubnutí bez hladovění

Dietní program ketodiety zajistí redukci hmotnosti bez nepříjemného hladovění i bez namáhavého cvičení. Jednotlivá jídla nás zasytí, navíc je můžeme doplnit zeleninou, doporučuje se sníst přibližně 500 g vybraných druhů zeleniny denně, jedná se například o okurky, brokolici nebo špenát. Pokud po ukončení dietního programu budeme dodržovat zásady zdravého životního stylu, nestane se nám, že bychom opět začali přibírat, nedochází k takzvanému jojo efektu.

Fáze ketodiety

Ketodieta je rozdělená do několika fází, které se od sebe liší složením stravy a dobou, po kterou bychom je měli dodržovat. V první fázi, která trvá minimálně týden a maximálně osm týdnů, každý den sníme pět jídel ketodiety, která doplníme 500 g zeleniny. Jíst bychom měli každé tři hodiny. Ve druhé fázi jíme tři jídla ketodiety a náš jídelníček můžeme doplnit doporučenými jídly z masa, ryb, vajec i mléčných výrobků. Délka druhé fáze se odvíjí od první, obě fáze dohromady by měly trvat maximálně 14 týdnů. Ve třetí fázi pak přecházíme k běžnému režimu, musíme ale stále v naší stravě redukovat množství cukru, jíst hodně zeleniny a dostatečně pít.

Proteinové polévky

Jedním z nejoblíbenějších Ketomix pokrmů jsou proteinové polévky, které jsou pro svoji rychlou přípravu vhodné jako svačina, oběd i večeře a které si můžeme vzít i do práce. Jejich příprava je velice jednoduchá a rychlá. Polévkovou směs zalijeme horkou vodou, důkladně promícháme a máme hotový pokrm, který zasytí a zahřeje. Proteinové polévky z ketodiety dodají našemu tělu všechny potřebné živiny a jejich konzumací navíc doplníme pitný režim. Polévky jsou vhodné pro všechny fáze ketodiety.

Výběr chutí

Nabídka proteinových Ketomix polévek je poměrně široká. Pokud máme rádi zeleninové polévky, můžeme zvolit hráškovou, rajčatovou nebo zeleninovou polévku. Pro milovníky kuřecího vývaru je připravená polévka kuřecí a kuřecí s kari. Velice chutná je i sýrová, asijská nebo houbová polévka. Proteinové polévky neobsahují přidaný glutamát, proto jsou méně slané. Polévky si můžeme podle vlastní chuti osolit a okořenit, přidat si bylinky i zeleninu.

Nejlepší proteinové polévky

Výborná ketomix polévka překvapí výraznou sýrovou chutí, vhodná jako rychlá svačina, oběd i večeře.

Polévka s příchutí rajčat a vyváženou kombinací proteinů, vitamínů a minerálních látek.

Polévka z řady Ketomix pokrmů má chuť silného kuřecího vývaru a tělu dodá všechny potřebné živiny.

Od Vašek Brynda

Od mala se věnuje sportu, především sjezdovému lyžování a karate. Potom se zamiloval do lezení, ale uvědomil si, že mu na bříšku něco během studia na vysoké škole narostlo, a tak začal ještě běhat. Mimo to se věnuje přes čtyři roky linkbuildingu na webových stránkách jako je Testado.cz, či třeba Modio.cz a další. Hlavním cílem je dodělat školu a stát se ředitelem vesmíru.