Nejlepší sérum proti vráskám: TOP 5 anti-age produktů

Pleťová séra jsou nenahraditelnou součástí plnohodnotné péče o pleť. Séra mají lehčí texturu než krémy a zpravidla obsahují vyšší koncentraci aktivních látek. Různé typy sér snižují záněty, bojují proti akné a známkám stárnutí, odstraňují zarudnutí a olupování, rozjasňují pigmentaci. Sortiment je naprosto obrovský a vybrat si ten vhodný produkt není jednoduché! V našem článku proto vám řekneme o těch nejlepších anti-age sérech, které si získaly popularitu po celém světě.

Přehled TOP 5 produktů

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate

Tento produkt se považuje za “průlom ve světě krásy“, protože aktivuje geny mládí, čímž stimuluje produkci pleťových proteinů, které jsou zodpovědné za mladistvý vzhled pleti pokožky. V průběhu studie bylo zjištěno, že po sedmi dnech používání produktu je pokožka viditelně obnovena. Genifique je přípravek, který se hodí pro ženy všech věkových kategorií a všechny typy pleti.

Prohlédnout si široký sortiment francouzské značky můžete na webových stránkách MAKEUP, pokud kliknete zde https://makeup.cz/brand/26209/.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Řada kosmetických produktů Hyalu B5 je navržena speciálně pro intenzivní hydrataci, boj proti prvním známkám stárnutí a zachování přirozené elasticity zralé pleti. Sérum proti vráskám od profesionálního týmu specialistů francouzské značky La Roche-Posay má silné regenerační a vyhlazující vlastnosti. Účinnost produktu je způsobena přítomností vitamínu B5 a dvou typů kyseliny hyaluronové ve složení.

TIP: Tvorba vrásek a mýty o nich

Estee Lauder Advanced Night Repair Anti-Aging Facial Serum

Inovativní produkt s patentovaným složenímm který je schopen obnovit pokožku, obnovit její mládí, krásu a pružnost. Unikátní technologie Chronolux ™ Power Signal podporuje okamžité pronikání aktivních složek hluboko do pokožky a poskytuje účinek na buněčné úrovni. Sérum odstraňuje známky stárnutí a po třech týdnech používání získáte obnovený vzhled pleti s menším počtem vrásek.

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler

Nejlepší sérum proti vráskám s kyselinou hyaluronovou proti stárnutí od Vichy vyhlazuje mimické vrásky, obnovuje pružnost pleti a také zachovává mladistvost pleti po delší dobu. Formule produktu je založena na aktivních složkách, jako je sopečná voda, vitamín C, extrakt z pšenice a kyselina hyaluronová, které poskytují lifting efekt. Jemná textura se rychle vstřebává, zanechává pokožku hladkou a hedvábnou na dotek.

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate

Pokožka obličeje je každý den vystavována nepříznivým vlivům vnějších faktorů, což negativně ovlivňuje její stav a vzhled. Dvojité sérum od elitní francouzské značky Clarins dokáže zastavit proces stárnutí pleti. Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate je unikátní produkt obsahující 20 rostlinných výtažků. Díky inovativnímu složení má přípravek viditelný omlazující účinek. Sérum účinně zužuje póry a vyhlazuje vrásky.

TIP: Jak používat face roller, abyste dosáhli skutečně viditelných výsledků?

O značkách TOP produktů proti vráskám

Lancome

Lancome byla založena v roce 1935 Armand Petitjean, tato značka pomáhá podtrhnout krásu každé ženy. Díky produktům Lancome se ženy cítí více sebevědomé, krásné a oslnivé. Společnost Lancome se neustále snaží o inovace a na trh přichází s novými produkty. V jejich sortimentu najdeme parfémy, make-up, produkty pro skincare a jiné kosmetické produkty.

La Roche-Posay

La Roche-Posay je francouzská značka dermokosmetiky, která spolupracuje s dermatology a pomáhá zlepšovat život lidem s citlivou pokožkou. Firma byla založena v roce 1896 Fritzem Hoffmannem-La Roche. Společnost se stala rychle známou díky výrobě vitamínů a sedativ. Dnes její farmaceutická centra najdeme po celém světě. 

Estée Lauder

Estée Lauder je světově uznávaná kosmetická značka. Její zakladatelkou je dcera maďarské matky a československého otce Estée Lauder, která se nejdříve proslavila jako herečka a až poté dobila kosmetický průmysl. V sortimentu značky najdeme dekorativní kosmetiku, produkty pro skincare či parfémy.

Vichy

Značka Vichy byla založena v roce 1931 ve stejnojmenném francouzském městě, ve kterém vyvěrá 6 léčivých pramenů, na nichž jsou postaveny základy této kosmetiky. Vichy vyrábí přípravky pro každodenní použití na všechny typy pleti ve spolupráci s předními dermatology.

Clarins

Francouzská luxusní kosmetika byla založena Jacquesem Courtinem-Clarinsem roku 1954 v Paříži. Značka si zakládá na zodpovědném přístupu k životnímu prostředí a u svých produktů upřednostňuje rostlinné složení. V současné době je značka Clarins zastoupena ve 150 zemích světa a je oblíbená mezi hvězdami módy a showbusinessu.

TIP na článek: Pleťová dermabraze – co je to a k čemu je dobrá?

Jak správně aplikovat sérum na obličej?

Sérum na obličej a krk má nejlepší účinek, pokud se používá v kombinaci s dalšími pečujícími produkty. Musíte produkt nejprve nanést na vyčištěnou pleť, počkat asi 5 minut a pak nanést svůj běžný pleťový krém. Pro dosažení maximálního účinku by se mělo sérum používat v kurzu. Jeden kurz trvá od dvou týdnů do dvou měsíců. Výsledku si všimnete za 2-3 týdny, proto je potřeba obrnit se trpělivostí.

Od Veronika Hudcová

Studentka marketingu, copywriterka a milovnice kávy, dobrého jídla a zábavy. Ve svém volném čase ráda sportuje, maluje obrazy a čte. Jejím životním snem je procestovat svět.